:: Made in Malaysia ® :: 2008

By: Mohd Fairuz Hamzah

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  >  >>]    [Archive]
Saturday, 7-Mar-2009 12:00 Email | Share | | Bookmark
My Bro Wedding @ Ulu Tiram, JB

me jadik pengapit terjun..
nak amik gambar pelamin tapi ade tuttt
salamz..
View all 21 photos...
parts of my bro wedding pics belah perempuan @ ulu tiram, johor.. (this is not proper flow of wed event since i jadik pengapit terjun kan.. so u just guess sape yg snap ) but nevertheless.. enjoy d pics n cherishh belah laki nanti upload.. bz the bangat.. beb the event was superb.. thanks god.. amin.. * inai yg comot kat tgn my bro tu bukan sebab salah org yg memakaikan, tapi salah tuan punye tgn tu.. time tdo my bro tunggang terbalik abis satu badan kena.. hak3



Tuesday, 19-Aug-2008 18:35 Email | Share | | Bookmark
Me yg pemalas.. @ Cherating

saye perlukan tiang tuk bersandar
Malasnye... malas gile lately.. aaa aaa nak cuti.. aa aa nk holiday.. aa aaa...



Friday, 20-Jun-2008 00:00 Email | Share | | Bookmark
Beserah - Kuantan - Chini - RoxX the MyvI cikkim :D

halaman duta sands resort, beserah
myvi rally masuk kg org asli
shadow of devil n buncit gomok
View all 10 photos...
yo yo wassapz, sory lewat upload new photos, currently n continuously i will be busy lately n previously n nextly n futurely.. tah ape aku bebel ni.. ni pic kami bertiga, aku, cikkim, n bang puding, semasa berjalan2 mkn angin sekitar beserah | kuantan | chini pastu balik kl balik.. yg kat beserah tu kami duk kat duta sands resort, very the sedap nak tdo n pas mandi pantai ley mandi simming pool plak.. hehe journey continue pastu g chini tapi kami sesat hampir 3 jam ?? masuk kawasan belimbing mane tah ?? cikkim la salah drive ni seesatt tul mamat tu.. sib bek jumpe kawasan penempatan tetap cik auzii cipokk.. wee haaa yg pokok2 kelapa tu cikkim amik, die memang suke pokok kelapa.. tatkala nampak pokok kelapa time tu la die sibuk nak snap2.. all pics from cikkim camera yehaa z z z z z


Monday, 7-Apr-2008 07:51 Email | Share | | Bookmark
Sepang Drag Battle 2008 - Round 1 - SIC, sepang..

cik kim ngan jentera2 kategori campro
me with jentera kategori open, evo on right side
1.5 karburator WEBER !!
View all 15 photos...
wuhuu here we go.. aktiviti tuk mlm minggu kali ni di sepang international circuit.. Sepang Drag Battle kali ni start on 5/4/2008 tuk round 1.... aku ngan cikkim gerak2 khas awal tuk dptkan tempat yg baik, tapi lewat gak.. sebab bwk kembara kan.. mane la ley rempit sgt.. hehehe parking fee = rm5, n then kami beli tiket paddock rm30.. tuk jadik VIP terus ke paddock bagi dpt tgk ngan lebey dekat2 kete2 spec drag ni... besh gile.. but main attraction mesti la tuk kategori A = Open.. rata2 kete kategori A ni semua turbo.. enjin gile gile hebat.. entah bape ribu BHP la agaknye... dan pemenangnye... kete ape tah.. pakai enjin RB26DETT... ni dari model skyline r32.. ape spec tah x check.. laju gile x hingat... menang beb.. wuhuuu aku ngan cik kim panjat paddock tu bagi snap2 pic menarik n video menarik... pastu da penat kami lepak jek kat grandstand tuk acara semi final n final.. so far so good.. but too bad, the timing panel didnt working x besh tul.. but sebab ramai gile org dtg siap bwk family, the event was worth to go thanks to ili again for the camera.. wuhuu hail ili.. hehehe




Tuesday, 1-Apr-2008 00:00 Email | Share | | Bookmark
3 weeks of wedding ceremony.. now im back !!

 
 
 
View all 8 photos...
lame gile x hupdate fotopages ni..
bz yg amat sih sampai hampir2 lupe hal dunia.. ha ha
at last dpt gak kembali ke pangkal jalan.. walaupun masih belum mempunyai kamera baru setelah lumix tertewas pada january lepas... thanks to ili sebab bagi pinjam kamera canon digital ixus i5.. now u see the result... nice n firm... wut a cam babe.. yg bawah ni pic aneng n adam kawin... pastu biru satu keping tu pic rizal n pasangannye
so sweet tuk melihat mereka berkawin.. tah bile la my turn ek ihik2.. wish u all sampai ke anak cucu cicit.. wuhuuu....
enjoyysss cheerrss





[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net